99 národních specialit sovětské kuchyně /
Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmyzdrůbeže.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Lidové nakladatelství,
1981
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Klub přátel sovětské literatury
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01553nam a2200349 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4248100000007450 | ||
005 | 20170807011005.0 | ||
008 | 170714s1981----xr ---------u-------cze-d | ||
040 | |a JNG502 |e AACR2 |9 1 |b cze | ||
080 | |a 64 | ||
100 | 1 | |a Švandrlík, Miloslav |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a 99 národních specialit sovětské kuchyně / |c [Naps. Miroslav Švandrlík] ; [Recepty vybrala a [z ruš.] přel. Alena Vlčková] ; [Kreslil Jiří Winter-Neprakta] |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Lidové nakladatelství, |c 1981 | ||
300 | |a 132 s. : |b obr. ; |c 25 cm | ||
490 | 1 | |a Klub přátel sovětské literatury | |
500 | |a Il. tit. dvoulist | ||
500 | |a Barev. kresby na vazbě J. Winter | ||
500 | |a Vazbu navrhl Pavel Hrach | ||
500 | |a Rejstřík receptů | ||
500 | |a Neprodejné | ||
500 | |a Klub přátel sovětské literatury | ||
500 | |a Členská prémie | ||
500 | |a 43000 výt. | ||
520 | 2 | |a Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmyzdrůbeže. | |
653 | |a Vaření |a příručky |a Kuchařky (knihy) | ||
700 | 1 | |a Vlčková, Alena |4 com | |
830 | 0 | |a Klub přátel sovětské literatury | |
910 | |a JNG502 | ||
999 | |c 7265 |d 7265 | ||
942 | |c KN | ||
993 | |0 0 |1 424810010158 |4 0 |6 64_000000000000000 |7 0 |9 7324 |b 0 |c 10158 |d 2017-08-05 |e 0 |f DOSP |g 64 |l DOSP |p Il. tit. dvoulist |r 2020-11-11 |t 5 |w 2017-08-05 |y KN |z NAUCNA |