99 národních specialit sovětské kuchyně /
Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmyzdrůbeže.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Lidové nakladatelství,
1981
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: | Klub přátel sovětské literatury
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmyzdrůbeže. |
---|---|
Popis jednotky: | Il. tit. dvoulist Barev. kresby na vazbě J. Winter Vazbu navrhl Pavel Hrach Rejstřík receptů Neprodejné Klub přátel sovětské literatury Členská prémie 43000 výt. |
Fyzický popis: | 132 s. : obr. ; 25 cm |