Karmínové zlato : kulinářské krimi /
Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!?
Uloženo v:
Série: | Šéfkuchař Xavier Kieffer,
část 2 |
---|---|
Hlavní autor: | Hillenbrand, Tom, 1972- |
Další autoři: | Ryčl, František, 1961- |
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Brno :
MOBA,
2024
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Ďábelské ovoce : kulinářské krimi /
Autor: Hillenbrand, Tom, 1972-
Vydáno: (2023) -
Zlato, zlato, zlato : Od magie až po finanční spekulace /
Autor: Struž, Jan, a další
Vydáno: (1985) -
Ďáblovo zlato /
Autor: Záleský, Vojtěch, 1990-
Vydáno: (2020) -
Kalifornské zlato /
Autor: Jakes, John
Vydáno: (1993) -
Zlato Šumavy /
Autor: Himl, Pavel
Vydáno: (1995)