Česká kuchyně za dob nedostatku /
Předpisy české kuchyně na netradiční jídla vycházející z nedostatku potravin.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Zíbrt, Čeněk, 1864-1932 |
---|---|
Další autoři: | Sádlo, Jiří, Faktor, Viktor, 1944-2017 |
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
V Praze :
Dauphin,
2012
|
Edice: | Sporáček
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
Autor: Child, Julia, 1912-2004
Vydáno: (2014) -
Vzpomínky z kuchyně, aneb, Jak se vaří v Gipsy House /
Autor: Dahl, Roald, 1916-1990
Vydáno: (2012) -
Kuchařská škola Marie B. Svobodové /
Autor: Svobodová, Marie B.
Vydáno: (2017) -
Magická kuchařka : tajemství černé kuchyně podle receptářů starých čarodějnic /
Autor: Dvořák, Otomar, 1951-
Vydáno: (2011) -
Zvěřinová kuchařka : ...nejen z Krkonoš /
Autor: Šárková, Danka, 1969-
Vydáno: (2024)