Dokud rostou citronovníky - Katouh, Zoulfa, 1994- (Fragment, 2025)
Autorka se syrskými kořeny vypráví příběh odehrávající se uprostřed válečného konfliktu. Přestože zde popisuje smrt, válku a zkázu, je to román plný naděje a víry v lepší budoucnost.