Císařovna kostí - Stewart, Andrea (Host, 2023)
Další díl fantasy série čínsko-americké autorky. Impérium v čele s císařem ovládajícím magii kostí převzala jeho dcera Lin. Ač o své dědictví bojovala velmi tvrdě, teď teprve bude muset dokázat, že bude dobrou vládkyní pro svůj lid.