Chybný protokol : z deníků Robokata - Wells, Martha, 1964- (Fobos, 2020)
Fantasy román. Bezcitný stroj na zabíjení, kterého čtenáři této sci-fi série znají pod jménem Robokat, se opět vrhá do víru dobrodružství a nebezpečných situací.