Legendy. - Knaak, Richard A., 1961- (DragonRealm, 2016)
Draci opět útočí. Penacles padl. Čarodějů již mnoho nezbývá a to málo, co zbylo, se snaží dál vzdorovat a zasadit drakům zdrcující ránu, která by je přinutila uvažovat o míru. Navíc si Azran, Nathanův syn, pohrává s temnou magií a Nathan tak musí řešit nejen problémy s draky, ale i problémy v rodině. Podaří se draky zatlačit na ústup nebo bude skupina čarodějů rozprášena?