Setkání v Bílé dámě, s vraždou : detektivní encore - Salivarová, Zdena, 1933- (Spisy (Josef Škvorecký), 2003)
Další detektivní příběh manželů Škvoreckých se odehrává v prostředí luxusního hotelu na břehu kanadského jezera.