Množiny lásky - Brtníková, Marta (Rodinný kruh, 1984)
Publikace přináší praktické rady a jejich teoretické zdůvodnění pro výchovu dítěte v rodině, zabývá se specifičností hry v jednotlivých věkových obdobích a uvádí konkrétní příklady her a hraček pro určitý věk. Srovnávádřívější hrya hračky se současností, seznamuje s hrami a hračkami v české lidové tradici, v různých kulturách apod.