Pravdivá zpověď Adriana Molea - Townsend, Sue (Mladá fronta, 2003)
Román představuje čtenářům stručné zápisky, jež si náš známý adolescent smutné postavy pořizoval v šestiletém období 1984-1991, kdy již překonal své hořké zrání.