Eutanázie, nebo "komfort" pro pacienty? : zkušenosti Nizozemí, Oregonu, Švýcarska a dalších - Skřivanová-Bošková, Vladimíra, 1954-
Autorka se zamýšlí nad možnostmi přijetí zákona o předčasném ukončení lidského života v ČR. Shrnuje zkušenosti zemí, v nichž byla eutanázie či asistovaná sebevražda legalizována.