Křehké nepřenášet - Krejčík, Přemysl, 1991- (Poezie, 2023)
Samostatná knižní prvotina vedoucího redaktora východočeského literárního čtvrtletníku Partonyma obsahuje především poezii, která je nejpůsobivější ve vypjatých intimních a milostných polohách.