Mistr Sun o básnickém umění - Kolář, Jiří, 1914-2002 (Poezie, 2023)
Osobitá parafráze starého čínského spisu, která tvoří první část volné básnické trilogie Jiřího Koláře, zkomponované v letech 1956-1957.