Skoby : Punkt Memory - Antošová, Svatava, 1957- (Městská knihovna v Praze, 2022)
Román teplické básnířky a prozaičky, napsaný v rapovém rytmu, je příběhem mladé dívky, jejíž život silně poznamená tragická rodinná událost.