Domov pro Kathy - Denker, Henry (Domino, 2004)
Mladá žena zůstává po manželově smrti sama s dcerkou. Po čase zjistí, že trpí nevyléčitelnou chorobou a snaží se najít člověka, který by se o dítě postaral.