Zmizení Astrid Bricardové - Lester, Natasha, 1973- (Metafora, 2024)
Vyprávění tří žen, které se prosadily ve světě módního průmyslu nezapomenutelným způsobem. Opulentní román australské autorky líčí éru Diora, Coco Chanel i současnost.