Jménem mojí sestry - Linke, Barbora (Motto, 2021)
Román odehrávající se za 2. světové války v Čechách a na počátku roku 2020 v Praze. Tehdy se totiž jedna z hlavních hrdinek dozví smutnou rodinnou historii, o které neměla tušení.