Jelení vršek - Körnerová, Hana Marie, 1954- (MOBA, 2022)
Na rodové sídlo v Čechách přijíždí mladá vdova z Francie. Chce uplatnit své dědické právo. Na hradě ale vládne Jan, bratr zemřelého Viléma, a navíc sem v době morové epidemie přijíždí další příbuzní. Vztahy jsou napjaté a začíná jít o život.