Nenechám tě odejít - Kačírková, Eva, 1937- (Původní česká detektivka, 2019)
Bývalý emigrant s dobrodužnou minulosti David Braun (taxikář v San Francisku, příslušník francouzské cizinecké legie) řeší po návratu do rodné země tři složité detektivní případy.