Doktore, to bude bolet! - Taylor, Patrick, 1941- (Leda, 2021)
Další pokračování příběhů a příhod, které ve své praxi i mimo ni zažije svědomitý lékař Fingal Flahertie O'Reilly v malebném irském městečku Ballybucklebo.