Poslední deník Hendrika Groena : 90 let : vesele do cílové rovinky - Groen, Hendrik (XYZ, 2022)
Humoristický román psaný formou deníků. Hendrik Groen, důchodce žijící v domově důchodců, statečně bojuje se stářím. Nyní se musí smířit s těžkou diagnózou. Stále se ale nevzdává...