Krkonoše, seznamte se : vrátíme se ve staletí, ať poznají to naše děti - Šárková, Danka, 1969- (Anahita, 2022)
Autorka se, společně s fotografem, pokusila ztvárnit život v minulosti ze svého úhlu pohledu a vrátit se zpět v čase.