Knižní hon - Bertman, Jennifer Chambliss (Víkend, 2021)
Detektivní příběh plný dobrodružství a šifer odehrávající se v reáliích San Francisca, ve kterém jde o hledání ukrytých knih ve stylu geocachingu, ale také o přežití tvůrce celé online hry.