Kde a jak hledat houby : rady zkušeného houbaře - Šafář, Zdeněk, 1938- (Petrklíč, 2020)
Houbařská příručka, která prozradí, kde a kdy houby rostou, jak vypadá houbařský rok či informuje o druzích hub, halucinogenních houbách, zpracování hub, houbových jídlech, kladech a záporech konzumace hub, predátorech hub či umělém pěstování hub.