Dva netopýři na talíři : případ pro malé detektivy - Medzvecová, Dagmar, 1986- (Bambook, 2020)
Prázdninový detektivní příběh, ve kterém kamarádi Páťa s Gábou pátrají po ukradených věcech a vydávají se po stopách záhadného obrázku netopýrů.