Úplně jiný příběh - Nesser, Håkan, 1950- (Severská krimi (MOBA), 2019)
Detektivní román líčí spletitý případ inspektora Barbarottiho, jehož počátek tkví v poměrně nevinné dovolené několika lidí na francouzském pobřeží.