Příběhy na dobrou noc pro malé rebelky 2 - Cavallo, Francesca, 1983- (Albatros, 2018)
Další stovka krátkých příběhů vypráví životní osudy stovky mimořádných žen z minulosti i současnosti. Pro děti od 6 let.