Cesty - Hoffmanová, Klára, 1963- ([nakladatel není známý], 2017)
Kniha ze života venkovské zvěrolékařky je sestavena ze vzpomínek na pacienty, kamarády i rodinné příslušníky. Soubor povídek vznikal téměř dvacet let a na jeho stránkách nahlédnout čtenáři do nejniternějších prožitků autorky z jejího profesionálního i soukromého života. Kniha o životě takovém, jaký je.