Psáno krví - Graham, Caroline, 1931- (Knižní klub, 2003)
Kolotoč vyšetřování začíná příjezdem Maxe Jenningse - autora bestsellerů - do vesničky v Midsomeru. Druhý den po jeho odjezdu je nalezen mrtvý tajemník kroužku amatérských spisovatelů, který slavného autora pozval. Šéfinspektor Tom Barnaby se se seržantem Gavinem Troyem tetokrát budou muset pohroužit do dávné minulosti, aby tento případ mohli vyřešit.