Česká čtyřka, aneb, Všechno mělo být jinak. Ivan Krejčí ; ilustrace Lubomír Lichý - Krejčí, Ivan, 1946- (Nakladatelství XYZ, 2017)
Humorně laděný román o mladíkovi, kterému osud nadělil jedno varle, zadrhávání v řeči, a aby toho neměl málo, i lásku ke stejnému pohlaví. Nic z toho si nepřál, naopak vždy toužil žít stejně jako ostatní heterosexuálové: najít si ženu, založit rodinu, vychovat děti... I když mu to nevyšlo s ženou, ostatních ideálů se nevzdal a šel za svým cílem s buldočím zaujetím. Příhody humorné i smutné ho provázejí životem při hledání životního partnera i při snaze o zplození vlastního potomka