Nemusím se školy bát - Vymazalová, Lenka (Fragment, 2016)
Chcete, aby se vaše dítě do školy těšilo a bylo připravené na to, co ho tam čeká? Přečtěte mu veselý příběh prvňáčka Martina! Ten provede vašeho předškoláka všemi situacemi, které na něj ve škole čekají