Kluk, co se koupal s piraňami - Almond, David, 1951- (Albatros, 2015)
Poetický a laskavě bláznivý příběh o překonání vlastního strachu Na něco se vás zeptám. Jak by se vám líbilo, kdyby se někdo z rodiny - strejda Ernie například - rozhodl udělat z vašeho domu továrnu na rybí konzervy? Jak by se vám líbilo, kdyby všude, kam se podíváte, stály kbelíky sardinek a necky plné makrel? Co kdyby vám hejno sardinek plavalo i ve vaně?