Julie mezi slovy - Dvořáková, Petra, 1977- (Host, 2013)
Desetiletá Julie to nemá vůbec jednoduché. Nedávno prožila (stejně jako mnoho dalších dětí) rozvod rodičů a spolu se svou mladší sestrou se právě pokouší sžívat s novou partnerkou svého otce a jejími dětmi.