Zloděj mrtvol - Brezina, Thomas C., 1963- (Klub záhad, 2008)
Po městě se šíří neuvěřitelná fáma: Jupiterův nový učitel se prý v noci potlouká po hřbitovech, kde krade části mrtvých těl a potají z nich sestavuje příšery - stejně jako nechvalně proslulý dr. Frankenstein. Je něco takového opravdu možné? Setkal se snad Klub záhad s Frankensteinovým potomkem?