Na startovní čáře - Duquette, Anne Marie (Romance, 1994)
Veterinářka Deanna miluje svůj kraj. Stejně tak i bohatý a přitažlivý rančer Vaughn. Přesto má Deanna důvody, proč se s mužným rančerem odmítá smířit.