Amélie, víla ametystového kamene. drahokamové víly - Meadows, Daisy (Egmont ČR, 2010)
Amálie nemůže nechat bez svého drahokamu nic zmizet. Když Ráchel s Kristýnou uvidí, že mizí části dětského hřiště, dojde jim, že jsou ametystu určitě na stopě...