Paganiniho smlouva - Kepler, Lars (Krimi román, 2011)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy. Promyšlená zápletka a množství detailů udržují čtenáře neustále v napětí. Paganiniho smlouva patří jednoznačně k nejnapínavějším švédským detektivkám.