My, sex a podpatky - Tomsová, Kamila (Daranus, 2011)
Inteligentní a lehce potrhlá rozvodová právnička Klára a úspěšná veterinářka s nebezpečně prořízlou pusou Anna jsou nejlepší kamarádky. Anna je chodící magnet na průšvihy a její život plný zmatků představuje dokonalý protiklad spořádané a vyrovnané Kláry.