Harry Potter a Fénixův řád. - Rowling, Joanne Kathleen, 1965- (Albatros, 2004)
Co mělo přijít, přišlo: lord Voldemort se vrátil. V bradavické škole houstne tíživé ovzduší strachu, ale Harry a jeho přátelé nečekají se založenýma rukama.