3x slečna Marplová ; Není kouře bez ohýnku ; Mrtvá v knihovně ; Kapsa plná žita - Christie, Agatha, 1890-1976 (Odeon, 1972)
Tři detektivní příběhy spisovatelky, která je nazývána "první dámou zločinu" a před dvěma lety oslavila osmdesátiny. Ve všech figuruje podivínská slečna Marplová, jež na rozdíl od svého kolegy Poirota se řídí především intuicí. Tentokrát pátrá po vrahu paní Symmingtonové, osmnáctileté tanečnice Ruby Keenové a pana Fortescua, zákeřně otráveného jedem.