Krájení snů : román pro ženy - Brumovská, Aida, 1940- (Olympia, 2004)
Po týdnu sólové dovolené se Lída na svůj život dívá novýma očima: hrubý manžel, nesnášenlivá tchýně v domě, starost o živnost i rodinu. A ještě dospívající dcera, pouto, jež Lídě nedovolí odejít.